Stage en leerwerkplekken

Gaat je interesse uit naar mensen met psychische problematiek en ben je nieuwsgierig naar het werken met deze bijzondere doelgroep? Ben je leergierig en ga je graag een uitdaging aan? Dan zit je bij ons goed! Wij bieden je een boeiende en veelzijdige stage of leerwerkplek, waar je veel kan en mag leren. Je werkt samen met professionele begeleiding op onze woonvormen, in de ambulante begeleiding, op locaties waar onze clienten werken, leren en participeren of bij sociale wijkteams.

stagemogelijkheden

Wij hebben stageplekken voor HBO studenten

 MBO studenten

De stage is voor een periode van minimaal 6 maanden, minimaal 16 uur per week. Je werktijden zijn afhankelijk van het rooster van de betreffende locatie.  Je ontvangt van ons professionele stagebegeleiding en een stagevergoeding.

leerwerkplekken

Er zijn leerwerkplekken voor studenten die een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) of een duaal opleiding volgen van bijvoorbeeld de opleidingen MBO-Verpleegkundige geestelijke gezondheidszorg en HBO SPH. Je bent in dienst bij Leviaan en combineert werken en leren.

Geinteresseerd? Stuur je motivatiebrief en CV naar opleidingscoördinator Yvonne Thorborg. Ook als je opleiding er niet bij staat kun je bij Yvonne informeren naar de mogelijkheden.

Deel deze Pagina:

Vragen?

Neem dan contact op via 088 200 1000 of mail naar werken@leviaan.nl.

disclaimer colofon privacy- en cookieverklaring